Reserveringsaanvraag vakantiehuis 66:

Vul een vrijblijvende reserveringsaanvraag in

Hieronder vindt u het reserveringsformulier van vakantiehuis Bavelds Dennen 66. Hiermee kunt u een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen. U ontvangt vervolgens een reserveringsoverzicht van ons die u wél of niet kunt bevestigen.
Vooraanzicht vakantiehuis Bavelds Dennen

Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

Hierboven ziet u de beschikbaarheidskalender van het vakantiehuis. De oranje data zijn bezet, de groene data beschikbaar. 
Is bijvoorbeeld een donderdag groen en de vrijdag erna oranje, dan betekent dat dat het vakantiehuis tot vrijdagmorgen 11.00u beschikbaar is. 

De inchecktijd is vanaf 15.00u op de dag van aankomst. De uitchecktijd is 11.00u op de dag van vertrek. Bij voorkeur houden we weken aan van vrijdag tot vrijdag. Aangepaste periodes zijn in overleg mogelijk. 

Nadat u een vrijblijvende  reserveringsaanvraag heeft ingevuld, ontvangt u vaak dezelfde dag nog van ons een samenvatting van de reservering. Hierop vindt u alle informatie, totale kosten, de annuleringsvoorwaarden etc. 
Vervolgens beslist u of u de reservering wel of niet wilt bevestigen. Houdt wel uw spamfolder / map ongewenste mail in de gaten, wellicht dat onze reactie daar in terecht komt.   

Een huisdier meenemen is geen probleem, mits het dier niet op de meubels komt of duidelijke sporen achterlaat.