Recreatiepark Bavelds Dennen

Een heerlijk rustig recreatiepark bij Denekamp

 

Het recreatie- en bungalowpark Bavelds Dennen ligt midden in het Twentse groen tussen de Duitse grens en de plaatsen Denekamp en Ootmarsum. Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en uitstapjes in Twente of Duitsland. Laat u betoveren door het mooie landschap van noord-oost Twente en geniet van de gastvrije Tukkers. 

Het vakantiepark Bavelds Dennen met 126 vakantiebungalows is ruim opgezet op grote kavels met veel groen en veel privacy. In het midden liggen twee grote recreatievijver waar gevist kan worden. Verder is er een goed en stijlvol restaurant (Restaurant Fox) met loungeterras aanwezig waarbinnen zich tevens een gratis toegankelijke binnenspeeltuin bevindt. Naast het restaurant ligt tevens een tennisbaan. 
Het aangrenzende dorpje Noord Deurningen heeft een supermarkt en bij de grensovergang zijn enkele winkels voor levensmiddelen. Het wat grotere dorp Denekamp op 4 km afstand heeft goede restaurants, gezellige terrassen, meerdere supermarkten, goede ambachtelijke slagers, bakkers etc. Ook is er een verhuurbedrijf met fietsen, elektrische scooters etc.   
Loungeterras Bavelds Dennen
Recreatievijver park Bavelds Dennen

Overzichtsfoto park Bavelds Dennen

Overzichtsfoto park Bavelds Dennen

Faciliteiten Bavelds Dennen

  • Ruim opgezette vakantiebungalows met veel ruimte en privacy
  • Restaurant Fox met groot terras
  • Tennisbaan
  • Vis- en recreatievijver
  • Speelplaats met klimrek
  • Indoor speeltuin

Omgeving Twente Ontdekken

De omgeving van het park kent een prachtige natuur waar u helemaal tot rust kunt komen. Het gebied leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. Er zijn daarnaast een hoop andere activiteiten die je kunt doen. Op de pagina omgeving Twente lees je hier meer over.  


Bavelds Dennen op de kaart

Plattegrond recreatiepark Bavelds Dennen

Vakantiehuizen te huur op recreatiepark Bavelds Dennen 

Zie hieronder welke vakantiehuizen er te huur zijn op dit Twentse vakantiepark: