Vakantiehuis huren in Ootmarsum

Huur een vakantiehuis bij Ootmarsum. Deze vakantiehuisjes zijn de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Twentse stadje Ootmarsum te ontdekken. Het eeuwenoude kunstenaarsstadje is een must om te zien. Het verhaal wil dat in het jaar 126 Koning Othmar in zijn strijd tegen de Saksen deze plek koos en er zijn nederzetting bouwde: Othmar’s Heim.
De vakantiehuizen liggen op recreatiepark Bavelds Dennen vanwaar het prachtige buitengebied van Noord-Oost Twente, het stadje Ootmarsum en het dorp Denekamp te ontdekken zijn.

Ontdek de betovering van Ootmarsum

Ootmarsum: Een pareltje in het Twentse landschap
Genesteld in het groene hart van Twente ligt het pittoreske stadje Ootmarsum. Met zijn kronkelende wegen, eeuwenoude vakwerkhuizen en authentieke sfeer is Ootmarsum oprecht een parel te noemen.

Historische schat
Ootmarsum ademt geschiedenis. Slenter door de straten en verken eeuwenoude gebouwen die vertellen over een rijke verleden. De mooie kerk en stadsmuren herinneren aan vervlogen tijden. De tijd lijkt stil te staan ​​in de smalle straatjes.

Artiestendorp
Ootmarsum heeft een unieke relatie met kunst. De stad heeft veel galerieën en werkplaatsen waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen. Art Journey laat je kennismaken met prachtige werken, van schilderijen tot keramiek. Hier voel je de creatieve energie die deze plek zo bijzonder maakt.

Culinaire vreugde
De Twentse gastvrijheid is duidelijk voelbaar in de gezellige restaurants en cafés. Proef de lokale specialiteiten en laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes die deze regio te bieden heeft. Verse streekproducten en ambachtelijke gerechten staan ​​centraal.

Natuurlijke schoonheid 
De omgeving van Ootmarsum is een paradijs voor natuurliefhebbers. Wandel of fiets door het uitgestrekte Twentse landschap. Heuvels, bossen en pittoreske boerderijen creëren een idyllische omgeving.

Evenementen en tradities Ootmarsum kent het hele jaar door vele activiteiten. Warme markten met bijzondere tradities, zoals de eeuwenoude Siepelmarkt. Hier wordt het rijke culturele erfgoed van de regio met trots gevierd en gedeeld.

Gastvrijheid en sfeer 
Wat Ootmarsum echt bijzonder maakt is de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking. Hier voel je je meteen thuis. Of je nu een praatje maakt met galeriehouders of geniet van een drankje op het terras, overal waar je kijkt voel je de warmte die deze plek zo uniek maakt.

Plan een bezoek aan Ootmarsum
Een bezoek aan Ootmarsum is een reis naar een wereld van charme, kunst en geschiedenis. Of je nu komt voor de kunst, historie of gewoon om te ontspannen midden in de prachtige natuur, Ootmarsum heeft voor ieder wat wils. Laat je betoveren door de magie van dit Twentse stadje en ontdek waarom Ootmarsum een ​​verborgen schat is die het ontdekken waard is.