Recreatiepark Bavelds Dennen

Een heerlijk rustig recreatiepark bij Denekamp

 
Het recreatie- en bungalowpark Bavelds Dennen ligt midden in het Twentse groen tussen de Duitse grens en de plaatsen Denekamp en Ootmarsum. Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en uitstapjes in Twente of Duitsland. Laat u betoveren door het mooie landschap van noord-oost Twente en geniet van de gastvrije Tukkers. 

Het vakantiepark Bavelds Dennen met 126 vakantiebungalows is ruim opgezet op grote kavels met veel groen en veel privacy. In het midden liggen twee grote recreatievijver waar gevist kan worden. Verder is er een goed en stijlvol restaurant (Restaurant Fox) met loungeterras aanwezig waarbinnen zich tevens een gratis toegankelijke binnenspeeltuin bevindt. Naast het restaurant ligt tevens een tennisbaan. 
Het aangrenzende dorpje Noord Deurningen heeft een supermarkt en bij de grensovergang zijn enkele winkels voor levensmiddelen. Het wat grotere dorp Denekamp op 4 km afstand heeft meerdere supermarkten, goede ambachtelijke slagers, bakkers etc. Ook is er een verhuurbedrijf met fietsen, elektrische scooters etc.   
Loungeterras Bavelds Dennen
Recreatievijver park Bavelds Dennen

Vakantiehuizen te huur op recreatiepark Bavelds Dennen:

Zie hieronder welke vakantiehuizen er te huur zijn op dit Twentse vakantiepark: